Laatste updates en nieuwtjes

Nica-Friends houdt je op de hoogte van al het laatste nieuws uit Granada!

Geslaagd!

Het blijft altijd geweldig nieuws om te horen, wanneer studenten hun diploma behalen. Vooral wanneer het twee middelbare scholieren zijn die we de afgelopen jaren sponsoren. Deze maand was het zover voor Glenda en Reynaldo: ze zijn geslaagd én mochten hun diploma ophalen. Voor Reynaldo was de dag nog extra bijzonder: hij werd uitgeroepen tot beste student van zijn jaar!

Benieuwd naar de foto's? La Esperanza Granada maakte er een hoop!

(11.12.2019)

3.jpg

Video La Esperanza Granada

Altijd al benieuwd hoe het dagelijkse leven in Granada aan toe gaat? La Esperanza Granada liet deze prachtige video maken. De moeite waard om te bekijken!

(10.12.2019)

4.png

Kai flikt het!

Kai Hoogenboom heeft afgelopen zondag de halve marathon van Eindhoven uitgelopen in 2 uur en 22 minuten! Met zijn prestatie heeft hij €267,50 opgehaald voor Nica-Friends, waardoor er tientallen rugzakjes gevuld kunnen worden met schoolspullen. 

Duizendmaal dank Kai! Frenky van der Vorst heeft vanwege een blessure zijn sportieve uitdaging even moeten uitstellen, maar zal in 2020 aan de bak gaan!

(15.10.2019)

5.jpg

Sportieve mannen

Twee ongelooflijke helden Kai Hoogenboom en Frenky van der Vorst gaan op sportieve wijze geld ophalen voor Nica-Friends! En ze hebben jouw hulp nodig!

Lees verder
6.jpg

LES krijgt donatie van Een Aarde

Fijn nieuws om de week mee te beginnen! De Astenste stichting 'Een Aarde' heeft 5.000 euro toegezegd aan La Esperanza Granada! Het geld wordt gebruikt om het hoognodige onderhoud aan de Learning Centra te bekostigen. Kosten die LEG normaal zelf ophoest maar nu niet lukt door de gigantische reductie van de komst van vrijwilligers door de politieke situatie. Muchas gracias!

(9.9.2019)

2.jpg

Statiegeldactie PLUS lever honderden euro's op

De afgelopen maanden was Nica-Friends een van de goede doelen waaraan inwoners van Asten hun statiegeld konden doneren bij PLUS Erik Görissen. De supermarkt stelt jaarlijks verschillende goede doelen in staat om via de statiegeldautomaat extra geld op te halen. De actie heeft voor Nica-Friends ruim €350 opgeleverd!

Lees verder
1.jpg

Gladde Idolen lopen voor Nicaragua

Het is weliswaar zomer, maar we hebben weer een mooie donatie binnen gekregen! De Gladde Idolen (9 meiden uit heel Nederland) hebben afgelopen maand de Nijmeegse Vierdaagse getrotseerd: 4 keer 40 kilometer gelopen. En mét een fantastisch resultaat: €1100 voor Nica-Friend! Een puike prestatie, lekker bezig Idolen!

(19.7.2019)

8.jpg