Help je mee?

 

Wij willen graag voor  een lange termijn hulp bieden aan de kinderen in Nicaragua. Daarvoor is er natuurlijk geld nodig.

Eenmalige donatie

Ieder hulp, ieder donatie is natuurlijk van harte welkom om onze activiteiten te kunnen realiseren. Je kunt heel eenvoudig doneren via de Geef.nl-knop rechtsboven in de hoek. Of maak een bedrag over met behulp van onderstaande gegevens:

Stichting NICA-FRIENDS                             

RSIN/fiscaal nummer: 8527.63.360
Bankrekening (IBAN): NL85ABNA0487299191, t.n.v. Stichting NICA-FRIENDS.
Bank: ABN-AMRO
BIC code: ABNANL2A

Of word een NICA-FRIEND

Wij willen heel graag voor een lange termijn hulp bieden aan de kinderen in Nicaragua. Dat wil zeggen: niet eenmalig een keer iets doneren, maar een traject in gaan en jarenlang hulp bieden. Daarvoor hebben wij NICA-FRIENDS nodig.

Een NICA-FRIEND doneert iedere maand een bedrag aan onze stichting. Het bestuur van de stichting bepaalt (eventueel samen met de donateurs) aan welk project een volgende donatie gedaan wordt en communiceert dat altijd met de deelnemers en feedback komt er natuurlijk ook altijd.

Donaties

Donaties aan en bankmutaties van de stichting zijn op verzoek door iedere deelnemer in te zien, NICA-FRIENDS kent namelijk geen geheimen en wil geheel transparant zijn.

  - Particulieren: € 15 per maand (€ 0,50 per dag) - maar een lager of hoger bedrag kan ook!
  - Bedrijven: vanaf € 25 per maand.

Wij kennen verder geen langdurige verplichtingen bij je keuze om te gaan doneren. Als je om welke reden dan ook wenst te stoppen met je donaties, dan kan dat per onmiddellijk of gewoon wanneer jij dat wenst.

Fiscale ondersteuning

Onze ANBI-status stelt je in staat om onze stichting op een fiscaal vriendelijke wijze te ondersteunen. Als je mee wil doen en meer fiscaal advies wil, laat dat dan even weten.
Als je bijvoorbeeld voor een lange termijn wilt doneren, dan kan dit bij een minimale termijn van vijf jaar flink extra fiscaal voordeel opleveren. We vertellen je graag hoe dat kan. 

Wil jij meehelpen om kinderen in Nicaragua een betere toekomst te geven? We leggen je graag onze mogelijkheden uit.