Stichting NICA-FRIENDS
De Stichting stelt zich als doel het inzamelen van financiŽle en/of materiŽle middelen t.b.v. kinderen uit de laagste klassen van de samenleving in Nicaragua. Lees verder.
Onze donateurs
Doe je structureel mee en ben je NICA-FRIEND, dan willen wij dit graag uiten op onze website. Lees verder.
Contactformulier
Wil je graag meer informatie over NICA-FRIENDS? Neem dan gerust even contact met ons op. Lees verder.

Interessante Links!


  

Als je Nicaragua wilt bezoeken en in het bijzonder de stad Granada, kijk dan eens naar dit hotel.
Een heerlijk, fijn en vriendelijk hotel van goede kwaliteit.
Commercieel gerund, maar de opbrengsten worden geheel geinvesteerd in vele projecten voor kinderen en volwassenen uit de armere gebieden in Nicaragua.
Lees meer op hun website!

 


TOGETHER TOURS - NICARAGUA 

 
Wil je Nicaragua bezoeken? Wil je daarbij ook (deels) 'het andere' Nicaragua zien? Wil je dan natuurlijk ook ons project La Esperanza in Granada bezoeken? Wil je dat niet allemaal zelf regelen, maar verzorgd uit handen geven? Neem dan contact op met Together Tours.

'Together tours’ is opgericht door Debbie Bruin en Bastin Vrancken, die sinds 2002 samen zijn. Tijdens een jaar vrijwilligerswerk en diverse reizen door Nicaragua, werden zij weggeblazen door de openheid van de bevolking, het goede werk dat gedaan wordt binnen de sociale projecten, de prachtige natuur, de geschiedenis van het land en de mogelijkheden voor volleybal en surf. Hierdoor is bij hen het idee ontstaan om meer mensen met dit mooie land en de projecten in contact te brengen. Sinds november 2011 is hun droom van ‘Together tours’ werkelijkheid geworden.'

Inmiddels wonen zij zelf al weer een aantal jaren in San Juan del Sur - Nicaragua, waar Bastin bijvoorbeeld ook les geeft aan lichamelijk en geestelijk gehandicapte kinderen en volwassenen. 

Bezoek hun website en lees verder.